Hall of Fame

Slobodno pogledajte kratke foto biografije naših "Hall of Fame" pobjednika!

2017

Einreichungen: über 183.000 Fotos

Alle Gewinner anschauen

Janne Kahila | Finska

Janne Kahila | Finska

Pozdrav! Moje ime je Janne Kahila i finski sam fotograf krajolika. Imam stalni posao kao savjetnik za poslovna rješenja u cool kompaniji za softverska rješenja, ali sam također strastveni ljubitelj putovanja i fotografije. Analiza podataka i fotografija idu ruku pod ruku jer moj analitički način razmišljanja i preciznost dobro dođu u oba područja. Samouk sam pa sam kroz godine razvio vlastite tehnike, kako na terenu tako i u naknadnim procesima, koje su razvijale moj stil u ono što je danas. Zahvaljujući osjećaju za detalje i tehničkoj raznolikosti, moje fotografije su objavljivane i viđene na vrhunskim mjestima u širokom rasponu renomiranih međunarodnih foto natječaja. Druga strana fotografije koja pokreće moju strast su predivni krajolici i nezaboravna putovanja koja me nadahnjuju da razvijam svoje vještine i viziju. Volim lutati vani i penjati se po planinama kako bi došao do još ljepšeg krajolika. Stalno pokušavam poboljšati svoje vještine istražujući nove trikove i tehnike u potrazi za savršenom fotografijom.
2015

Einreichungen: 94.000 Fotos

Alle Gewinner anschauen

Agnieszka Gulczyńska | Poljska

Agnieszka Gulczyńska | Poljska

Rođena sam i odrasla u susjedstvu Służewiec u Varšavi (područje konjskih utrka). Od kad znam za sebe konji su bili moja velika ljubav i nešto čemu sam privržena. S njima je i započela avantura s fotografijom. Fotografija se pojavila u mojem životu prije nekoliko godina kao snažna potreba za očuvanjem onoga što želimo zadržati u našim srcima. Za mene to je neprestan put pun avantura i nadahnuća. Traje neprekidno. Uvijek naučim nešto i pokušavam se razvijati. Djetinjstvo mog sina je moja najveća inspiracija. Fotografirajući Igora, divim se nevjerojatnom i lijepom načinu na koji možete uhvatiti stvari koje su naizgled svakodnevne. Stara kanta ili kišobran čarobni su predmeti za djecu. Imam veliku podršku moje obitelji, životnog partnera i prijatelja. Često mi kažu da su moje fotografije dirljive ili da ih taknu u srce. Usredotočim se na emocije u fotografiji. Moje fotografije su i moj način da se izrazim. Vjerujem da slike mogu reći više od tisuću riječi.
2013

Einreichungen: 44.200 Fotos

Alle Gewinner anschauen

Christian Wakolbinger | Austria

Christian Wakolbinger | Austria

Živim u Weißkirchenu (Linz) od 1999. godine, a početci u fotografiji bili su 1988. godine tijekom odmora. Posudio sam očev fotoaparat i shvatio da imam oko za zanimljive detalje i bio sam u stanju stvoriti fotografiju temeljenu na osnovama. Za mene je fotografija svrha života. Pronalaženje objekta za fotografiranje i provođenje vremena s obitelji su najbolji načini da se opustim.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description