• Igor Roth

  Višegodišnji CEWE regionalni voditelj s velikim brojem organiziranih aktivnosti na području promocije fotografije i fotografske djelatnosti iza sebe. Ujedno i pasionirani amaterski fotograf od osnovnoškolskih dana te član već nekoliko žirija na raznim fotografskim natječajima u regiji.
 • Dorotea Aldasi

  Hrvatski CEWE tim jačam kao zadužna za marketing. Kada ne radim, rado se uhvatim fotoaparata i uvijek sa zadovoljstvom pregledavam rezultat. Pošto za mene fotografija nije samo uspomena na neki daleki događaj ili izlet, ona predstavlja najvažnije minute života, smatram kako ću kao žiri predstavljati emocionalnu liniju.
 • Darinka Orcsik

  Dio sam CEWE tima i meni je fotografiranje sastavni dio života jer mislim da je vrlo važno u našem životu. Vrijeme leti, a najljepši trenuci kratko traju. Osim što doživim svaki taj trenutak, volim ga i ovjekovječiti s fotografijom. Smatram da je fotografija simbol nostalgije, lijepih uspomena, sretnog života i važnih trenutaka.
 • Damir Franje

  Kao član CEWE tima Hrvatska zadužen za poslovanje u svima našim gradovima, najbolje poznaje fotografske prilike u Hrvatskoj kao i navike naših korisnika. U slobodno vrijeme ne bira priliku za uhvatiti svoj fotoaparat u ruke i napraviti dobru fotografiju, a kao aktivni sudionik mnogih sajmova i promocija gdje se CEWE predstavljao, najbolje zna kako dobra fotografija mora izgledati.
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description