CEWE fotonatječaj "Prijateljstvo"

Uvjeti sudjelovanja

1. Cilj natječaja je prikazati fotografije amatera i hobbi fotografa snimljene na temu natječaja. Procjenu pobjedničkih fotografija izvršavaju neovisni djelatnici tvrtke CEWE. Pobjedničke fotografije će biti prikazane na stranici natječaja. Pobjednici će biti obaviješteni putem e-maila. Nagrade su CEWE kuponi u različitim vrijednostima koje će pobjednici dobiti elektronski putem e-maila uključujući i sve potrebne informacije za iskorištavanje kupona. Ocjene pojedinih fotografija predstavljaju mišljenje posjetitelja stranice, žiri te ocjene neće uzeti u obzir pri izboru pobjedničkih fotografija.

2. Natječaj traje od 14.07.2016.-19.09.2016. Objava rezultata i dodjela nagrada izvršit će se najkasnije do 31.10.2016.

2. Sudionici natječaja mogu sudjelovati s max. 3 digitalne fotografije koje su vlastoručno snimili i na koje posjeduje autorska i korisnička prava. Tema i motivi fotografije ne krše zakonske odredbe zemlje podrijetla, Europske unije ili osobna prava prikazanih osoba. Fotografije i kratki opis bilo kada se mogu promijeniti preko korisničkog računa. Fotografije moraju biti najmanje 1240 x 788 px, max. 10 MB veličine. Fotografije moraju biti png, .jpeg ili .tiff formata. 

3. Svojim sudjelovanjem na natjecanju sudionik daje tvrtki CEWE i njezinim partnerskim tvrtkama neopozivo i neograničeno pravo korištenja učitanih fotoknjiga u svoje promidžbene svrhe. To obuhvaća mogućnost objavljivanja, umnožavanja, prikazivanja i obrade u svrhu promidžbe i predstavljanja tvrtke CEWE i njezinih partnera- u bilo kojem mediju, u bilo kojem obliku, bilo kojom metodom ili sredstvom za objavljivanje, reproduciranje, distributiranje. Ovo odobrenje obuhvaća bez ograničenja sljedeće:
-prezentacije na izložbama,
-objavljivanje na Internetu i društvenim mrežama,
-preuzimanje u druge publikacije, uključujući materijal trećih strana objavljen u priopćenjima za javnost, publikacija koristeći različite medije
-predstavljanje usluga i rezultata tvrtke CEWE.

U slučaju šire komercijalne uporabe potreban je poseban dogovor s autorom fotografije. 

4. Svojim sudjelovanjem sudionik potvrđuje da je vlasnik autorskih prava učitanih forografija te da time neograničeno raspolaže pravima korisnika dotičnih fotografija. Sudionik nadalje potvrđuje da učitane fotografije ne podliježu pravima trećih strana; posebice da se sve prikazane osobe slažu s navedenim korištenjem i da se time ne krše prava zaštite osobnih podataka i prava intelektualnog vlasništva trećih strana. Sudionik podnosi odgovornost za svaki zahtjev od strane treće osobe, CEWE se ne može smatrati odgovornim. 

5. Sudionik se slaže s tim da se njegovo ime navede kao autor.

6. U skladu s uvjetima sudjelovanja za sudjelovanje u natječaju sudionik nema prava na doplatke ili bilo kakve prihode. 

7. Brisanje prijave je moguće bilo kada preko vlastitog korisničkog računa. Iznimka su fotografije koje su osvojile jedno od pobjedničkih mjesta, odnosno fotografije koje su objavljene na stranici "Pobjednici". 

8. S prijavom fotografije na natječaj sudionik prihvaća ove Uvjete sudjelovanja. Odluka žirija je konačna. 

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description